Oletko valmis unelmiesi saunalle? Me toteutamme sinun toiveesi.
Rakennussaneeraus Timo V. Heinonen on palveluksessasi!

Saunaremontti - saunan tunnelma kuntoon

Sauna auttaa sinua rentoutumaan rankan päivän tai viikon jälkeen. Saunaremontilla teet vanhasta saunastasi tunnelmallisemman, toimivamman, turvallisemman ja kauniimman. Valitsemalla pintamateriaalit, valaistuksen ja kiukaan hyvin - sekä valitsemalla ammattitaitoisen remonttiavun, saat kotisi sydämestä entistä viihtyisämmän.

Saunaremontti tehdään tavallisesti vain pintamateriaaleille. Projektin aikana vanhat lauteet ja paneelit poistetaan, tarpeelliset seinä- ja lattiapinnat puretaan ja kiuas poistetaan. Kun purkaminen on alta pois, tulee lauteiden ja sähkökiukaan kiinnitystuet tarkastaa. Kun pohja on todettu hyväkuntoiseksi, voidaan aloittaa uusien pintojen työstäminen.

Pintojen materiaaliksi voidaan valita perinteikkäästi kuusi tai pihkainen mänty, mutta uusina tulokkaina markkinoille on tullut lämpökäsiteltyä haapaa ja leppää. Tukevien lauteiden lisäksi turvallisuutta lisääviin kaiteisiin kannattaa panostaa. Moderni lopputulos saadaan vaihtamalla saunan lasiovet ja -seinät uusiksi ja suunnittelemalla valaistus tarkkaan. Suosittua on käyttää kattoon tai lauteisiin asennettavaa kuituvalaistusta.

Kokemuksellamme saat saunastasi juuri sellaisen kuin itse toivot. Nopean ja laadukkaan saunaremontin voit tilata jo tänään, yhteydenotto on helppoa! Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys!

Ota yhteyttä! Olemme tavoitettavissa 24/7. Timo 040 7633 083.