Maalausremonti Turku

Maalausremontti – laadukasta maalaustyötä

Maalausremontti Turku – Maalausremontti on yksi niin sisustamisen kuin julkisivuremonttienkin peruspilareista: Maali on monipuolinen työkalu, jolla saadaan aikaiseksi viimeistelty lopputulos. Vaikka osa maalaustöistä on myös kotikonstein hoidettavissa, kannattaa niin sisä- kuin ulkotilojenkin maalaamiseen kutsua paikalle alan ammattilaiset parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ulkomaalaus

Ulkomaalaus on yksinkertaista, mutta rankkaa. Se vaatii tarkkaa silmää, oikeita maaleja ja hyvät pensselit. Vaikka moni tekee korjausmaalauksia ja maalaustöitä itsekin, näkyy ammattilaisen tekemissä pohjatöissä ja pintamaalauksessa kokemuksen tuoma varmuus ja laatu. Ammattimainen maalaustyö takaa, että maalipinta näyttää hyvältä ja kestää pitkään.

Ulkomaalausta ei voida tehdä kovilla helteillä tai vesisateen aikaan. Talon maalaaminen vie aikaa ja parhaan lopputuloksen saat tilaamalla työt ammattilaiselta.

Sisämaalaus

Sisämaalauksella voidaan muuttaa asunnon ilmettä ja korjata kauneusvirheitä. Sisämaalausta voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä säätilalla ei ole merkitystä. Tarkkaan valituilla maaleilla ja vakaalla kädellä saadaan aikaiseksi kestävä pinta juuri sinun toiveidesi mukaan.

Rakennussaneeraus Timo V. Heinonen toteuttaa niin sisä- kuin ulkomaalauksetkin Turun seudulla. Ota yhteyttä niin luodaan kodillesi uusi ilme tai paikkaillaan vanhaa!